top of page

חטיף צ'יפס בהכנה בייתית

2 מנות



מה צריך ? 2 תפוחי אדמה בינוניים מלח תבלינים לפי הטעם- תבלין פוטטו תרסיס שמן מי קרח איך מכינים?




מכינים מראש קערה עם מי קרח וכפית מלח, קולפים את תפוחי האדמה ופורסים אותם דק דק במעבד מזון או מנדולינה מעבירים את הפרוסות לקערה עם מי קרח ומלח ל- 10 דקות . מוציאי את תפוחי האדמה מסננים מנוזלים ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה בעזרת נייר סופג סופגים את שאריות המים מרססים בתרסיס שמן ומתבלים. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות 15-20 דקות . חשוב להשגיח על התנור שלא יישרפו. הצ'יפס מוכן כשתפוחי האדמה שחומים. מוציאים. מצננים ומגישים. כל מנה- חצי כמות : 1 מנת פחמימה.



Comments


bottom of page