4 מנות
מה צריך?
4 תפוחי אדמה
1 גביע גבינה לבנה 3% שומן
100 גרם גבינה בולגרית/פטה 5% שומן
100 גרם (4 פרוסות) גבינה צהובה לייט 9% שומן
1 בצל קצוץ דק מאוד
2 כפות עירית קצוצה
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה איך מכינים?
מחממים מראש תנור לחום בינוני-גבוה. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומרססים בתרסיס שמן.
במיקרוגל אופים את תפוחי האדמה כ 10- דקות, עד שהם מתרככים, ומצננים מעט.
חוצים את תפוחי האדמה לאורך ומוציאים בעזרת כפית את הפנים. משאירים כסנטימטר מהקליפה, ליצירת צלוחית.
שמים בקערה את תוכן תפוחי האדמה ומרסקים. מוסיפים את הגבינות והבצל המאודה העירית מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
ממלאים באופן שווה את תערובת המלית בצלוחיות קליפת תפוחי האדמה ומסדרים על נייר האפייה.
בוזקים את הפפריקה מעל ואופים כ 20- דקות עד שהמלית חמה ותפוחי האדמה פריכים.
כל מנה מכילה: 1 מנת פחמימה, 0.5 מנת חלבון
Comentarios