8 מנות
מה צריך?
8 יחידות סטייק פרגית
כרובית מפורקת לפרחים
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 זוקיני חתוכים לקוביות
1 כוס גרגרי חומוס מבושלים
בצל סגול גדול קצוץ דק
מלח
פלפל
כמון
חצי כפית בהרט
2 שיני שום כתושות
איך מכינים?
חותכים את הפרגיות לרצועות. מחממים מחבת/ סיר עמיד בחום עם תרסיס שמן. מעבירים את הפרגיות למחבת ו"מטגנים" לסגירה. מוציאים לכלי.
באותו סיר מאדים את הבצל עם תרסיס שמן עד ששקוף. מוסיפים את שיני השום, הגזר, הזוקיני והחומוס ומערבבים. מאדים ביחד כ- 5 דקות לריכוך קל של הירקות.
בינתיים מרסקים את הכרובית הטרייה (אין צורך לבשל מראש) במעבד מזון לפירורים בצורת קוסקוס. מוסיפים את הכרובית לסיר כשהירקות מעט התרככו. מתבלים.
מחזירים את הפרגיות לסיר ומערבבים. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 40-45 דקות.
כל מנה: 1 מנת חלבון, 0.25 מנת פחמימה
ความคิดเห็น