top of page

תבשיל כרוב סגול אסייאתי

מה צריך? 



בצל גדול פרוס דק

2 גזים גדולים חתוכים לרצועות 

2 קישואים גדולים חתוכים לרצועות 

כרוב סגול גדול קצוץ דק 

2 כפות רוטב סויה 

2 כפות צ'ילי מתוק

כף סילאן 

מלח 


איך מכינים? 

מאדים את הבצל במחבת גדולה  עם תרסיס שמן עד שהוא שקוף, מוסיפים את הגזר והקישואים ומאדים 2-3 דקות. מוסיפים את הכרוב הקצוץ וממשיכים לאדות עד שהכרוב מתרכך. מוסיפים את התיבול. מבשלים ביחד עד לרתיחה. ומגישים. אפשר לאכול ככה לארוחת ערב. אפשר להוסיף את זה על סלט חסות ביחד עם בולגרית מגורדת וקיבלתם סלט חם/קר...אפשר למלא דפי אורז ולאפות, אפשר ככה שתוספת חמה או קרה, לעשות ביצה עין או פטה ולפזר מעל. 


כל הכמות- פינוק יומי 


Comments


bottom of page