top of page

שקשוקה כתומה

4 מנות



מה צריך

בצל גדול קצוץ

2 פלפלים צהובים/ כתומים קצוצים

גזר מגורד

400 גרם קוביות דלעת

גביע שמנת לבישול 10% שומן

שום כתוש

מלח

פלפל

אגוז מוסקט

צ'ילי חריף

8 ביצים (2 ביצים למנה)


איך מכינים?

בסיר גדול מאדים את הבצל עד ששקוף, מוסיפים גזר ופלפלים ומאדים עד שמתרככים, מוסיפים קוביות דלעת ומאדים ביחד. אם צריך מוסיפים מעט מים תוך כדי לריכוך. כשהירקות רכים מועכים את הדלעת מעט במזלג, מוסיפים שמנת לבישול ואת התבלינים, מביאים את הרוטב לרתיחה, טועמים מתקנים טעמים.

מוסיפים את הביצים על הרוטב המוכן, סוגרים ומבשלים ביחד עד שהביצים מוכנות לטעמכם




כל מנה: 1 מנת חלבון, 1 שומן פסח

Yorumlar


bottom of page