4 מנות
כל מנה: 1 מנת שומן
מה צריך?
4 מנות
1 שקית שעועית ירוקה קפואה
תערובת תבלינים לערבוב בקערה:
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה מעושנת
1 כפית כמון
1 כף תבלין פוטטו לתנור (לא חובה)
מלח, פלפל שחור
1 כף שמן זית + 2 כפות מים
שום כתוש
1 כף שומשום לקישוט
איך מכינים?
מערבבים את כל חומרי התיבול בקערית קטנה , מניחים את השעועית בתבנית חסימת חום- שופכים עליה את התיבול ומערבבים כך שכול תהיה מכונסה. צולים בגריל עד שהשעועית מוכנה. באמצע מוציאים מהתנור ומרססים מעט בתרסיס משן. מחזירים לתנו עד שמוכן
Коментарі