2 חצילים גדולים חתוכים לעיגולים ואז לחצי
100 גרם פירורי לחם מתובלים
כף פפריקה מתוקה| כפית פפריקה חריפה
כפית כמון | מלח | פלפל שחור
אבקת שום | כפית אורגנו יבש.
ביצה טרופה עם מעט מים
איך מכינים?
מערבבים את פירורי הלחם עם כל התבלינים לתערובת אחידה. טובלים את חצאי החצילים בביצה ואז בפירורים בעדינות ליצירת ציפוי עדין.
מסדרים על תבנית עם נייר אפייה.
מרססים בתרסיס שמן ואופים ב 180 מעלות עד שחום ופריך
באמצע הזמן הופכים.
4 פרוסות = מנת פחמימה
Comments