10 פרוסות
מה צריך ?
200 גרם פטה או בולגרית 5% או טופו
1 חציל חתוך ל- 10 פרוסות
2 ביצים
100 גרם פירורי לחם / פירורי פנקו
איך מכינים ?
חותכים את הפטה ל- 10 פרוסות שוות
בקערה טורפים את הביצים . בקערה נפרדת מפזרים את הפירורים.
מכינים "שניצל" מהפטה והחציל (בכל פעם מחברים פרוסת חציל ופרוסת פטה) טובלים ביחד ביצה ואז בפירורי לחם. יוצרים שכבת כיסוי דקה ככל שאפשר. מניחים על תבנית מכוסה בנייר אפייה. מרססים בתרסיס שמן ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד שהפירורים פריכים וזהובים (באמצע הופכים ומרססים שוב). אפשר להכין גם במכשיר חשמלי לטיגון ללא שמן.
כל פרוסה : 0.5 מנת חלבון, 0.5 פחמימה
Comments