top of page

רצועות קישוא במילוי קרם טופו

10 מנות



מה צריך? 


4 זוקיני גדולים 

מלח גס


למלית

1 חבילת טופו- 300 גרם 

3 כפות ממרח עגבניות מיובשות  

עלי בזיליקום 

1 בצל גדול מאודה 

לציפוי :

2 כפות פירורי לחם

1 כף שומשום






איך מכינים?

חותכים את הזוקיני לרצועות בעובי 1 ס"מ, מסדרים על תבנית, מרססים בתרסיס שמן, מתבלים במלח גס  וקולים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לריכוך. מצננים. 

למלית- במעבד מזון מערבבים את הטופו עם ממרח העגבניות, הבזיליקום והבצל לקבלת מחית אחידה. 

מניחים בתבנית פרוסת קישוא ומעליה מסדרים כף גדושה מהמלית. מכסים בפרוסת קישוא נוספת. חוזרים על הפעולה עם כל פרוסות הקישוא. מפזרים מעל את פירורי קמח המצה ושומשום.  אופים בתנור עוד 15 דקות. 



כל מנה: 0.5 מנת חלבון, 1 מנת שומן 

Comments


bottom of page