16 מנות
מה צריך?
2 גזרים מגורדים גס
2 בצלים חתוכים לרצועות
חצי כרוב חתוך לרצועות דקות
מלח, פלפל,
כף סויה
כף צילי מתוק
כפית שמן שומשום
16 דפי אורז
איך מכינים?
מחממים מחבת ווק, מאדים עם תרסיס שמן את הירקות לפי הסדר- בצל, גזר כרוב. עד שמתרככים. מתבלים. טועמים טעמים ומתקנים במידת הצורך. מצננים.
על משטח עבודה מניחים דף אורז אחרי שמרטיבים אותו מתחת לברז מספר שניות, מניחים בקצה 2 כפות מהמלית ומגלגלים לאגרול. חוזרם על הפעולה עם כל העלים.
מניחים על רשת לטיגון בסיר חשמלי ללא שמן (נינג'ה, טפאל וכו') מפעילים על תכנית שמדמה טיגון ומפעילים עד שפריך. במידה ואין לכם מכשיר חשמלי אז מסדרים את האגרולים בתבנית על נייר אפייה כשהפתח כלפי מטה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד שפריך
כל 4 יחידות = 1 מנת פחמימה
Comments