top of page

רוטב טחינה ועשבי תיבול


 הדרך הכי טעימה לשדרג כל סלט או ירקות!




מה צריך?

50 גרם  גרעיני דלעת

2 כוסות פטרוזיליה

4 שיני שום

מיץ nלימון אחד

2  כף חומץ תפוחים

2  כפות טחינה גולמית

מלח ופלפל לפי הטעם

3/4 כוס מים



איך מכינים? מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת רוטב חלק.

לרוטב סמיך יותר מתחילים עם 1/2 כוס מים ומוסיפים עוד במידת הצורך.

מתקנים תיבול במידת הצורך ושומרים בצנצנת או קופסא אטומה במקרר למשך 3 שבועות

 

3 כפות = מנת שומן

Comments


bottom of page