4 מנות אישיות קטנות
מה צריך?
2 אגסים או 2 תפוחים חתוכים לקוביות
1 כף חמוציות טבעיות ללא סוכר
4 פקאנים
4 כפות שיבולת שועל
1 כף חמאת בוטנים טבעית ללא תוספת סוכר
1 כף סילאן
1 כפית קינמון
קורט ג'ינג'ר טחון (לא חובה)
איך מכינים?
מערבבים בקערה את הפירות, החמוציות הפקאנים הקינמון והג'ינג'ר ומחלקים ל- 4 קעריות קטנות חסינות חום.
בקערה נוספת מערבבים את שיבולת השועל עם חמאת הבוטנים והסילאן.
מסדרים כף מהתערובת מעל הפירות.
אופים בתנור בחומם מראש ל- 160 ב- 15 דקות עד שהפירות רכים ושיבולת השוער פריכה.
2 יחידות = פינוק יומי + מנת פרי
להגשה: לפזר מעל מעט אבקת סוכר ו/או יוגורט טבעי
Comments