8 מנות
מה צריך ?
4 גזרים כתומים
4 גזרים צבעוניים
200 גרם גבינת פטה 5%
4 ביצים
1 מיכל שמנת לבישול 9% שומן
מלח, פלפל שחור שום כתוש
פפריקה מעושנת
2 כפות קורנפלור
איך מכינים?
בעזרת קולפן או מנדולינה חותכים את הגזרים לרצועות דקות
מסדרים את הירקות בתבנית עגולה בצורת ספירלה עיגולים
בקערה מערבבים- ביצים, שמנת לבישול תבלינים וקורנפלור
מסדרים גבינה בין עלי הירקות , יוצקים מעל הכל את תערובת הביצים והשמנת
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 40 דקות
כל מנה: 0.5 מנת חלבון
טיפ- מומלץ להשתמש בתבנית איכותית בכדי להקל על ההוצאה אחרי הבישול או לחליפין להוסיף נייר אפייה למטה .
Comments