12 כוסות קינוח אישיות קטנות – תבנית שקעים
מה צריך?
3 דפי פילו
תרסיס חמאה / שמן
לגבינה המוקצפת:
1 חבילת גבינת טוב טעם 3%
1 גביע גבינה לבנה 3% שומן או 5% שומן
1 אינסטנט פודינג וניל רגיל
1/2 כוס חלב 1% שומן
פירות חתוכים
תבנית שקעים
איך מכינים?
מחממים תנור ל- 180 מעלות
מניחים על משטח עבודה דף פילו ומרססים בתרסיס שמן. חותכים לארבע את הדף וכל רבע מקפלים לארבע. מסדרים את החלק המקופל בתוך תבנית שקעים. חוזרים על הפעולה עם כל הדפים. אופים בתנור בחומם מראש ל- 180 מעלות עד שפריך. מצננים ושומרים. (אפשר להכין את התחתיות מראש ולמלא לפני הגשה).
מקציפים במעבד מזון את הגבינות והחלב לקבלת קרם גבינות סמיך.
מעבירים לשק זילוף.
מרכיבים קינוח אישי: מניחים תחתית על צלחת, מזלפים מעליה מעט מהגבינה מקשטים בפירות. מומלץ להרכיב סמוך למועד ההגשה.
אפשר להכין מראש את הרכיבים ולשמור עד ההגשה, את קרם הגבינה לשמור במקרר.
יחידה- טוויסט מפנק יומי
Comments