6 מנות
את הקינוחים האישיים האלו אפשר להכין ברינגים אישיים בקוטר כ- 8 ס"מ – 10 ס"מ או בכוסות קינוח אישיות. הקינוח המתקבל מאוד "עדין" ולכן אם אתם לא מתורגלים במטבח ממליצה להכין אותו בכוסות קינוח אישיות- כך אתם חוסכים את חשש "הנפילה" בעת ההגשה.
מה צריך?
לתחתית בישקוטים (צריך שליש מהכמות הכתובה- תכינו לכם תחתיות לקינוח ומיתרת המסה תייצרו עוגיות מדהימות) 3 ביצים מופרדות1/2 כוס סוכר3/4 כוס קמח מנופה1 כפית תמצית ונילאבקת סוכר לפיזור מעל לפני האפייה
לפודינג גבינה וניל:1 חבילה אינסטנט פודינג ווניל ללא תוספת סוכר2 כוסות חלב דל שומן1 גביע 250 גרם גבינה לבנה 3% שומןסלסלת תותים קטנה חתוכים
לג'לי תות1 חבילה ג'לי תות ללא תוספת סוכרסלסלת תותים חתוכים דק
איך מכינים?
מכינים בישקוטים- מחממים תנור ל- 180 מעלות. במיקסר מקציפים את החלבונים והסוכר לקבלת קצף יציב. מוסיפים את החלמונים אחד אחד בהדרגה תוך כדי הקצפה. מקציפים עד שהמתאחד. מנפים את הקמח ומקפלים אותו לתוך התערובת. מעבירים את המסה לשק זילוף עם צנתר עגול. מרפדים תבנית לתנור בנייר אפייה ומזלפים עליה 6 עוגיות עגולות בגודל הרינג או הכוסות האישיות שלכם. מיתרת המסה ממליצה לזלף עוגיות מאורכות בדומה לבישקוטים הקנויים אחרי הזילוף מאבקים באבקת סוכר את העוגיות ונותנים להן לעמוד 4 דקות באוויר. אופים בתנור כ- 10-15 דקות עד שהן מעט זהובות. מוציאים. מצננים. ומניחים כל עוגייה בתחתית הרינג או כוס הקינוח שתהיה כבסיס.
פודינג וניל- מכינים את פודינג הווניל במיקסר עם 2 כוסות חלב דל שומן בהתאם להוראות ההכנה על האריזה. מוסיפים את גביע הגבינה הלבנה ומקפיצים עוד כדקה לקבלת קרם אחיד. מקפלים לתוך הקרם את התותים החתוכים. אם אתם מכינים את הקינוח ברינג אישי מומלץ בשלב זה לסדר שקף בצמוד לדפנות- להוצאה קלה יותר בהמשך. מחלקים את הפודינג באופן שווה בין הרינגים או בכוסות. מקררים שעה להתייצבות או מקפיאים כחצי שעה.
ג'לי תות – מסדרים תותים חתוכים מעל פודינג הווניל. מכינים את ג'לי התות לפי הוראות ההכנה על גב האריזה ומוזגים אותו מעל הפודינג. מקררים לפחות 3 שעות לפני הגשה.
הערות:
אפשר לחסוך את הכנת הבישקוטים ולהשתמש בעוגיות הקנויות. 1 לכל תחתית. אבל אין מה להשוות בטעם. הכנת העוגיות מאוד קלה. ממליצה להתנסות.
סוכרתיים- יכולים להכין את הקינוח בכוסות אישיות ללא התחתית.
אם לא מספיק מתוק- אפשר להוסיף סוכר לפודינג עד 3 כפות סוכר. או להחליף את הפודינג ללא סוכר בפודינג וניל רגיל.
Commenti