6 מנות
מנה חופשית
מה צריך?
800 גרם כרובית
2 שיני שום כתושות
1 כרישה גדולה פרוסה לטבעות
1 סלסלת פטריות שמפיניון חתוכה
מלח, פלפל שחור
לקישוט: 1 כף שבבי בצל
איך מכינים?
מגרדים את הכרובית על החורים הגדולים ביותר של פומפייה או קוצצים במעבד מזון עם חורים גדולים. במקביל מחממים מחבת גדולה עם תרסיס שמן ומאדים את הכרישה עד שצרובה, מוסיפים שום כתוש ואת הפטריות ומקפיצים עד לריכוך, כחמש דקות.
כשהירקות רכים מתבלים במלח, הפלפל. מוסיפים את הכרובית ומכסים. מכבים את האש ומאפשרים לכרובית להתרכך מעט. אין צורך לבשל אותה לגמרי. טועמים, מתקנים תיבול לפי הצורך.
לפני הגשה מפזרים מעל שבבי בצל.
Comentarios