top of page

קולורבי וגזרים צבעוניים בסילאן

6 מנות 




מה צריך? 


2 קולורבי גדולים

שקית גזרים צבעוניים 


מלח גס 

פלפל שחור

1 כף סילאן טבעי 

תרסיס שמן 


איך מכינים? 

חותכים את הירקות לרצועות ומסדרים בתבנית חסינת חום.  ומרססים בתרסיס שמן.

מערבבים את  הסילאן בקערית עם 2 כפות מים, תבלינים. מורחים את הירקות בתערובת. 

מכסים בנייר כסף ואופים כשעה בחום של 180 מעלות. 

מורידים את הכיסוי ואופים כ- 10 דקות נוספות ב- 200 מעלות לקבלת זיגוג מבריק. 


מנה חינמית

Comments


bottom of page