8 מנות
מה צריך?
1 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות
לרוטב :
4 כפות טריאקי
מלח
פלפל שחור
2 כפות סויה
4 כפות מים
פפריקה מתוקה
איך מכינים? מסדרים את קוביות הדלעת בתבנית חסינת חום. בקערית מערבבים את כל חומרי הרוטב ויוצקים מעל הדלעת. מערבבים כדי שכל הקוביות יצופו ברוטב. מכסים ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30 דקות. מוציאים, מסירים את הכיסוי הופכים את הקוביות ואופים כ- 15 עד 30 דקות נוספות עד שהדלעת רכה. (זמן הבישול ישתנה בהתאם לגודל הקוביות שחתכת).
לקישוט להגשה: מפזרים מעל גרעיני דלעת קלופים ושומשום לבן.
כל מנה 1 מנת שומן
Comentarios