top of page

ציר מרק בקר עשיר

15 מנות 

מנת ציר מרק: ללא חישוב. 

תוספת בשר: 100 גרם, 1 מנת חלבון 



מה צריך? 

1 ק"ג בשר בקר – מסוג שפונדרה או צוואר  

2 עצמות רגל למרק  

3 גזרים 

3 קישואים 

1 בצל לבן גדול 

1 תפוח אדמה 

שורש פטרוזיליה 

צרור עשבי תיבול- 

פטרוזיליה, שמיר, כוסברה קשורים ביחד 

מלח, פלפל שחור, 2 עלי דפנה 


סיר גדול למרק- 12 ליטר 


איך מכינים? 

מחממים סיר גדול מאוד למרק, מרססים בתרסיס שמן וסוגרים את הבשר, מוסיפים את העצמות ואת  הירקות ומאדים ביחד כ-2 דקות. אין צורך לחתוך את הירקות אנחנו מעוניינים בציר. מוסיפים מים למילוי הסיר ומביאים לרתיחה. מתבלים מלח פלפל ועלי דפנה ומבשלים על אש קטנה 

כ-2-3 שעות עד שהבשר רך. מידי פעם מוסיפים מים לפי הצורך. 


להגשה: מסננים את ציר המרק מכל הירקות ומגישים  מרק צח או לחליפין להגיש עם ירקות לבחירה. 

Comentarios


bottom of page