4 מנות
מה צריך?
2 חציל גדול קלוי
1 בצל קצוץ
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
4 ביצים
4 כפות קמח
מלח, פלפל, כורכום, כפית שמן זית
שן שום כתושה
איך מכינים?
קולים את החציל בתנור או על גריל, מצננים ומוציאים את החלק הפנימי, במקביל מאדים בצל. מערבבים את החציל עם הבצל והפטרוזיליה מוסיפים את הביצים , הקמח והתבלינים.
מחממים היטב מחבת טובה, מרססים בתרסיס שמן ויוצקים את כל התערובת פנימה, מכסים ומטגנים על חום נמוך כ - 10 דקות. בעזרת צלחת גדולה הופכים את הפשטידה ומטגגנים מהצד השני כ- 5-10 דקות נוספות.
(לגיוון: אפשר להכין גם כלביבות אפויות בתנור)
כל מנה : 1 מנת חלבון, 0.5 מנת פחמימה
Comentários