10 מנות
מה צריך?
6 בצלים חתוכים לרצועות- סגול ולבן
3 ביצים
גביע קוטג 5% שומן
גביע גבינת ריקוטה 5% שומן
100 גרם בולגרית 5%
70 גרם גבינה צהוב 9% שומן מגורדת
3 כפות קמח תופח
מלח,
פלפל שחור
עלי טימין
כף אבקת מרק בצל
איך מכינים?
חותכים את הבצלים לחצאים ואז לרצועות ומאדים במחבת עם תרסיס שמן עד שזהובים (אפשר לגוון את סוגי הבצלים לשיקולכם). כשהבצלים מוכנים מערבבים עם יתר חומרי המלית. מעבירים לתבנית פיירקס ואופים בתנור בחום של 180 מעלות כ- 45 דקות עד שהפשטידה שחומה ויציבה .
כל מנה= 0.5 מנת חלבון
Comments