50 יחידות קטנות
מה צריך?
200 גרם שוקולד מריר 70%
240 גרם טחינה גולמית או חמאת בוטנים
קורט מלח גס
איך מכינים?
ממיסים לאט לאט את השוקולד במיקרו (מכניסים כל פעם ל- 30 שניות- מערבבים ומחזירים) עד שמומס לגמרי. מוסיפים את הטחינה הגולמית או חמאת הבוטנים והמלח ומערבבים לתערובת אחידה.
מסדרים על מגש ממג׳טים קטנים (מומלץ 2 מנג׳טים לכל פרלין - להשיג בחנויות האפייה) יוצקים בזהירות את השוקולד המומס למנג׳טים, מעבירים להקפאה של כמה שעות.
2 פרילינים = פינוק יומי
Comments