top of page

פרלין שוקולד



50 יחידות קטנות

מה צריך?

200 גרם שוקולד מריר 70%

240 גרם טחינה גולמית או חמאת בוטנים

קורט מלח גס


איך מכינים?

ממיסים לאט לאט את השוקולד במיקרו (מכניסים כל פעם ל- 30 שניות- מערבבים ומחזירים) עד שמומס לגמרי. מוסיפים את הטחינה הגולמית או חמאת הבוטנים והמלח ומערבבים לתערובת אחידה.

מסדרים על מגש ממג׳טים קטנים (מומלץ 2 מנג׳טים לכל פרלין - להשיג בחנויות האפייה) יוצקים בזהירות את השוקולד המומס למנג׳טים, מעבירים להקפאה של כמה שעות.


2 פרילינים = פינוק יומי

Comments


bottom of page