3- 6 מנות
כל המתכון מכיל 4 מנות חלבון. מחלקים לפי מספר הסועדים.
מה צריך?
6 ביצים עלי תרד
עגבניות שרי בצל מאודה 200 גרם בולגרית / פטה 5% מלח, פלפל
איך מכינים?
בתבנית בינונית או פיירקס מניחים נייר אפייה . שוברים פנימה 4 ביצים ומעט טורפים אותן. מוסיפים מעל את הירקות, מעל מפוררים את הבולגרית, מערבבים מעט לאיחוד ומעל יוצקים עוד 2 ביצים טרופות. מתבלים במלח פלפל. אופי בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 15 דקות עד שהפריטטה מוכנה. כל המתכון מכיל 4 מנות חלבון. מחלקים לפי מספר הסועדים.
פסח
Comments