top of page

פריטטה ים תיכונית

2 מנות




מה צריך? 

בצל 

גמבה 

קישוא 

סלסלת פטריות 

3 כפות תירס קל 

מלח

פלפל

4 ביצים

200 גרם בולגרית 3% שומן 

2 פרוסות גבינה צהובה 9% שומן 


איך מכינים? 

מאדים   עם תרסיס שמן לפי הסדר ירקות חתוכים לקוביות קטנות: בצל, גמבה, קישוא, פטריות. מוסיפים 3 כפות תירס קל. 

מאדים הכל עד שמתרכך.  מתבלים במלח ופלפל. 

בינתיים בקערית בצד טורפים  את הביצים עם 200 גרם גבינה בולגרית 3%. 

שופכים את התערובת על הירקות כך שהכל יהיה מכוסה בבלילה.  מעל מניחים גבינה צהובה מכסים במכסה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שמוכן כ-5 דקות. 



כל מנה מכינה: 2 מנות חלבון 

Comentários


bottom of page