2 מנות
מה צריך?
בצל
גמבה
קישוא
סלסלת פטריות
3 כפות תירס קל
מלח
פלפל
4 ביצים
200 גרם בולגרית 3% שומן
2 פרוסות גבינה צהובה 9% שומן
איך מכינים?
מאדים עם תרסיס שמן לפי הסדר ירקות חתוכים לקוביות קטנות: בצל, גמבה, קישוא, פטריות. מוסיפים 3 כפות תירס קל.
מאדים הכל עד שמתרכך. מתבלים במלח ופלפל.
בינתיים בקערית בצד טורפים את הביצים עם 200 גרם גבינה בולגרית 3%.
שופכים את התערובת על הירקות כך שהכל יהיה מכוסה בבלילה. מעל מניחים גבינה צהובה מכסים במכסה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שמוכן כ-5 דקות.
כל מנה מכינה: 2 מנות חלבון
Comentários