top of page

פסטה קישואים עם בולגרית בקערה



מה צריך?

צרור עגבניות שרי חתוכות 

כפית שמן זית 

קוביית גבינת פטה 5% 

5-6 לבבות ארטישוק חתוכים לרצועות 

10 זיתי קלמטה 

2 שיני שום 

חצי חציל חתוך לקוביות 

2 קישואים חתוכים לרצועות "ספגטי" בקולפן 

עלי בזיליקום 


איך מכינים? 

בקערה חסינת חום מכינים את כל הירקות כשבאמצע קוביית הפטה. מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות עד שהירקות צרובים והפטה התרככה. מוציאים מהתנור מועכים את הפטה ומערבבים עם הירקות, מוסיפים את קוביות החציל, הזוקיני מערבבים. מפזרים מעל עלי בזיליקום ומגישים.  


כל הכמות – 2 מנות חלבון, 2 שומן 

コメント


bottom of page