8 פנקייקים
מה צריך?
2 ביצים
קופסת גבינה לבנה 5% שומן
כף זעתר יבש
3 כפות קמח תופח- או קמח רגיל
כפית אבקת אפייה
תרסיס שמן
איך מכינים?
טורפים את הביצים, מוסיפים להן את הגבינה, והזעתר. מוסיפים את הקמח ומערבבים לתערוכת אחידה. מחממים היטב מחבת להכנת פנקייק, מרססים בתרסיס שמן ויוצקים כף מהבלילה. "מטגנים" מצד אחד עד שמתייצב והופכים לצד שני.
כל הכמות 2 מנות חלבון, 1 מנת פחמימה
הצעת הגשה: גבינה בולגרית או לאבנה, ירקות, זיתים
Comments