ל- 16 כדורים בינוניים (קצת יותר גדולים מהפלאפל האמיתי)
מה צריך?
1 חבילת קייל שטוף וחלוט 2 דקות במים רותחים
חצי שקית פרחי ברוקולי מופשרת
2 כפות טחינה גולמית
2 כפות שקדים טחונים דק
2 שיני שום כתושות
כוס עלי כוסברה או פטרוזיליה טריה
מלח, פלפל שחור, מעט כמון
והסוד- 2 כפות גדושות של תבלין פיצה (אם אתם רגישים לגלוטן שימו לב שבחרתם תבלין נטול- בכל מקרה אחר גם התבלין מהשקיות שמגיעות עם הפיצה שמזמינים לילדים עושות את העבודה)
תרסיס שמן
איך מכינים?
סוחטים טוב את הקייל מכל נוזלי החליטה. מכניסים את כל חומרי המלית למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת מסה חלקה ואחידה.
בידיים רטובות יוצרים כדורים, מסדרים אותם על תבנית שמרופדת בנייד אפייה , מרססים בתרסיס שמן .
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 10- 15 דקות. זהירות לא לייבש.
מגישים עם סלט, טחינה, פיתה קלה וכל העולה על רוחכם...
Commentaires