top of page

פלאפל אפוי



מה צריך?

2 כוסות גרגירי חומוס

צרור עלי פטרוזיליה

צרור עלי כוסברה

4 שיני שום 

בצל גדול 

מלח, פלפל,  כפית כמון, כפית פפריקה מתוקה

כף סודה לשתייה

מעט מים 



איך מכינים? 

יום קודם משרים את גרגירי החומוס בקערה עם מים. 

למחרת- מסננים וטוחנים טוב את גרגירי החומוס (בלי לבשל) עד למרקם עיסתי. 

מוסיפים את יתר החומרים וטוחנים לאיחוד עד שמתקבלת מסה חלקה ככל שניתן. 

נותנים לתערובת לנוח בקירור מינימום חצי שעה

יוצרים כדורים בעזרת ידיים רטובות ומכשיר ייעודי להכנת פלאפל, 

אופים במכשיר מולטיקייק או בתנור שחומם ל- 180 מעלות  עד להזהבה. 


3 יחידות =1 מנת פחמימדה 

Comments


bottom of page