top of page

פיצה "לחם" עננים




2 מנות גדולות (כל מנה חצי פיצה)


מה צריך?

4 חלבוני ביצה

1 כף קורנפלור

1 כפית עשבי תיבול

קורט מלח

כף שומשום- לא חובה

 

4 כפות רוטב עגבניות

4 פרוסות גבינה צהובה 9% שומן

תוספות לבחירתכם: טונה, בולגרית, תירס, זיתים, ארטישוק וכו'....

 

איך מכינים?

מקציפים לקצף יציב את החלבונים.  כשהם מוכנים מקפלים פנימה קורנפלור, עשבי תיבול ומלח. מסדרים את הקצף בצורת עיגול על תבנית מרופדת בנייר אפייה. ומפזרים שומשום בקצוות לקישוט (לא חובה). אופים בחום של 160 מעלות עד שהבצק מעט מזהיב ומתקשה. מוציאים מהתנור- מורחים רוטב לפיצה, מוסיפים תוספות וגבינה . לכל הפיצה עם הגבינה = 3 מנות חלבון אם הוספתם תוספות שהן מנות חלבון או פחמימה יש להוסיף בהתאם

 



Kommentarer


bottom of page