6 מנות
כל מנה: 1 מנת חלבון, 1 שומן
מה צריך?
6 יחידות פילה לברק גדולות
לציפוי:
2 פלפלים צהובים חתוכים לקוביות קטנות
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות
1 בצל סגול קצוץ
9 חצאי אגוזי מלך
שום כתוש
מלח
פלפל גרוס
גרידת לימון
איך מכינים?
מסדרים על תבניות מרופדת בנייר אפייה את פילה הלברק. בקערה מערבבים היטב את כל חומרי הציפוי, מרססים את הדג בתרסיס שמן ומניחים על כל פרוסה מתערובת הציפוי.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומכניסים את הדגים המצופים לאפייה של כ-20 דקות שהירקות ייצרבו מעט או עד שהדג מוכן.
הצעת הגשה: אפשר להכין מעטפות נייר מנייר אפייה ולסגור בדפנות כמו סוכרייה בכל מעטפת נייר להכניס פילה דג אחד ומעליו את הירקות.
Comments