top of page

פטריות במילוי גבינות

 



12 יחידות

מה צריך? 

12 פטריות שמפיניון גדולות 

250 גרם גבינת טוב טעם 3% שומן 

100 גרם בולגרית 5% 

100 גרם צהובה 9% שומן 

200 גרם עלי תרד

מלח , 

פלפל שחור, שום כתוש 

כוס עשבי תיבול לפי הטעם 

 שומשום לקישוט 


איך מכינים ?

מוציאים לפטריות את הרגליים שלהן. 

בקערת מערבבים את כל הגבינות עם התבלינים ועשבי התיבול 

ממלאים כל פטרייה במלית הגבינות, 

מפזרים מעל מעט שומשום 

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ- 20 דקות . 

Comments


bottom of page