top of page

פוקאצ'ה לאבנה זעתר ופטה מבצק יוגורט

בצק יוגורט

מה צריך?

1 כוס קמח תופח (או כוס קמח + אבקת אפייה )

1 יוגורט מועשר בחלבון טבעי / לגרסה טבעונית יוגורט מועשר בחלבון על בסיס סויה טבעי

מלח כפית שמן זית

איך מכינים?

שמים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים לתערובת אחידה . מאחדים לכדור אחיד ונותנים לנוח במקרר לשעה



4 מנות

1 בצק יוגורט בסיסי

מה צריך בנוסף לבצק : 200 גרם בולגרית

100 גרם לאבנה 5%

2 כפות זעתר

8 זיתים שחורים

4 כפיות  שמן זית  (אחת לכל מנה)

מלח גס, צ'ילי גרוס


איך מכינים?

מחלקים את הבצק ל- 4 ופותחים כל רבע לפוקאצ'ה מלבנית אישית  מורחים על הבצק את הלאבנה, מעליה מפזרים זעתר ואז את הבולגרית והזיתים ומעל הכל שמן זית ומעט מלח גס וצ'ילי גרוס . אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד שהבצק שחום ופריך


כל יחידה : 1 פחמימה , 0.5 חלבון , 1 שומן



Comments


bottom of page