top of page

להכנת פבלובה גדולה בקוטר 22 ס”מ לפחות 10 מנות


מה צריך?

לתחתית המרנג:

100 גרם חלבונים (בערך 3-4 חלבונים)

100 גרם סוכר לבן

100 גרם אבקת סוכר

לקרם גבינה:

2 חבילת גבינת טוב טעם 3%

2 גביע גבינה לבנה 3% שומן

2 אינסטנט פודינג וניל ללא גלוטן  ללא סוכר (סוויטנגו)


לקישוט: פירות העונה חתוכים

 

איך מכינים ?יום מראש מכינים מרנג: מקציפים את החלבונים עם הסוכר הלבן עד לקבלת קצף יציב. מקפלים את אבקת הסוכר לתוך הקצף לתערובת אחידה. מעבירים לשק זילוף ומזליפים על תבניות מרופדות בנייר אפיה עיגול בקוטר 22 ס”מ. אחרי שמזלפים בסיס ממשיכים לזלף רק  בדפנות העיגול 2 או 3 עיגולים נוספים ליצירת מסגרת כמו קערה. מייבשים בתנור בחום של 80 מעלות 4 שעות  עד שהפבלובה נפרדת בקלות מנייר האפייה.  אפשר גם למי שמתקשה בזילוף פשוט להניח את המרנג בצורה חופשית עם כף על נייר  אפייה.

לפני ההגשה מכינים את קרם הגבינה מקציפים במעבד מזון את הגבינות עם  האינסטנט לקבלת קרם גבינות סמיך. מעבירים לשק זילוף. ומזלפים מעל הפבלובה או בתוכה בהתאם לצורה שהכנתם.  מסדרים מעל פירות טריים חתוכים ומגישים מיד.


כל מנה : 1 פינוק יומי, 0.5 חלבון , 0.5 מנת פרי




Commentaires


bottom of page