8 מנות
מה צריך?
8 יחידות פולקע נקיות מעור
8 כפות פירורי לחם או קמח מצה בפסח
פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור, אבקת שום, כמון, עשבי תיבול יבשים נוספים לפי הטעם
1ביצה + 1 חלבון
6 כפות מים
תרסיס שמן
איך מכינים?
מחממים תנור לחום בינוני גבוה.
שמים את הפירורים והתבלינים בשקית ניילון גדולה וחזקה.
בקערה בינונית טורפים את הביצים מדוללת במים
מרפדים תבנית שטוחה של התנור בנייר אפיה.
טובלים את חלקי העוף כל אחד בנפרד : ראשית בביצה ולאחר מכן מכניסים לשקית ומנערים היטב עד שמקבלים שכבה דקה.
מניחים את חלקי העוף על תבנית האפייה, מרססים בתרסיס שמן אופים בתנור כחצי שעה או עד שהעוף משחים, כדאי להפוך באמצע האפייה. להיזהר לא לייבש
כל יחידה = 0.5 מנת חלבון , 0.5 פחמימה
Comments