top of page

עוגת שוקולד ושקדים

מה צריך?



4 ביצים

100 גרם סוכר

120 גרם שקדים טחונים

120 גרם קמח כוסמין מלא

2 כפות קקאו הולנדי איכותי

100 גרם שוקולד צ'יפס

200 גרם רסק תפוחים

ציפוי אופציונלי

100 גרם שוקולד מריר

100 גרם שמנת מתוקה

 

איך מכינים?

מחממים תנור ל- 160 מעלות

מקציפים ביצים ביחד עם  100 גרם סוכר לקצף תפוח ואוורירי.

מנפים את השקדים, הקמח והקקאו ומקפלים אותם בעדינות לקצף הביצים. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ורסק התפוחים. 

אופים כ- 30 דקות בחום של 160 מעלות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים. 

לציפוי: מרתיחים את השמנת המתוקה ושופכים על השוקולד המריר להמסה. מערבבים את התערובת בצורה אחידה ויוצקים מעל העוגה.  

Comments


bottom of page