מה צריך?
4 ביצים
100 גרם סוכר
120 גרם שקדים טחונים
120 גרם קמח כוסמין מלא
2 כפות קקאו הולנדי איכותי
100 גרם שוקולד צ'יפס
200 גרם רסק תפוחים
ציפוי אופציונלי
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שמנת מתוקה
איך מכינים?
מחממים תנור ל- 160 מעלות
מקציפים ביצים ביחד עם 100 גרם סוכר לקצף תפוח ואוורירי.
מנפים את השקדים, הקמח והקקאו ומקפלים אותם בעדינות לקצף הביצים. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ורסק התפוחים.
אופים כ- 30 דקות בחום של 160 מעלות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים.
לציפוי: מרתיחים את השמנת המתוקה ושופכים על השוקולד המריר להמסה. מערבבים את התערובת בצורה אחידה ויוצקים מעל העוגה.
Comments