top of page

עוגת גבינה ללא פחמימות

12 מנות 



 

מה צריך?

4 גביעי גבינת שמנת 5% בטעם טבעי 

1 גביע יוגורט פרו 

5 ביצים מופרדות 

1 חבילת אינסטנט פודינג וגיל (רגיל או סוויטנגו לל"ס) 100 גרם סוכר (או תחליף סוכר בהתאמה) 

100 גרם שקדים טחונים 

גרידת לימון 

 

איך מכינים?

1.מקציפים את חלבוני הביצה עם הסוכר לקבלת קצף יציב. 

2.בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה עם היוגורט, החלמונים, אינסטנט פודינג, יתרת הסוכר, גרידת הלימון והשקדים לתערובת אחידה.

3.מקפלים את קצף הביצים למסת הגבינות לתערובת אחידה

4.מעבירים לתבנית בקוטר 24. אופים בחום נמוך 150-160 מעלות כ- 45-60 דקות. עד שקיסם שננעץ יוצא יבש. סוגרים את התנור ומצננים בתנור. העוגה תעלה מאוד באפייה ותרד לאחר מכן. 

5.מעבירים ללילה במקרר לפני הגשה. 

 

בשימוש עם תחליפי סוכר כל פרוסה - 1 חלבון + 1 שומן

 

Comments


bottom of page