top of page

עוגיות שושנים

80 עוגיות  2 יחידות = פינוק יומי



בצק: 200 גרם קמח שיפון מלא 150 גרם קמח כוסמין מלא 10 גרם (שקית) אבקת אפיה 50 גרם סוכר 200 גרם חמאה 3 חלמונים 250 גרם גבינה לבנה 3% שומן

למלית: 3 חלבונים 50 גרם סוכר 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל (160 גרם) כפית משחת וניל

להכנת הבצק: במיקסר מעבדים קמח, אבקת אפיה, סוכר וחמאה לבצק פירורי. מוסיפים חלמונים וגבינה ומעבדים לבצק אחיד.מצננים לפחות 3 שעות. עדיף לילה.

למלית מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקבלת קצף יציב. מקפלים פנימה את הפודינג עם תמצית הוניל לתערובת אחידה.

מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים. מרדדים כל חלק לעלה דק (אפשר בין שני ניירות אפייה) מורחים על כל עלה רבע מהמלית ומגלגלים לגליל צר וארוך. עוטפים בניילון נצמדומקפיאים את הגלילים. לפני הכנה מחממים תנור ל-180 מעלות. מוציאים את הגלילים מהמקפיא ופורסים לפרוסות בעובי 0.5 ס”מ. מסדרים אותן על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-10 דקות עד שהקרם והעוגיות זהובות קלות.

Comments


bottom of page