top of page

עוגיות פיצוחים

50 עוגיות



מה צריך?

200 גרם שומשום לבן  300 גרם תערובת גרעינים קלופים- דלעת/חמניה/שקד לבן פרוס 2 כפות טחינה גולמית

100 גרם סילאן טבעי 

תבנית שקעים איך מכינים?

  1. מערבבים בקערה את כל חומרי המלית לתערובת אחידה.

  2. על תבנית מרופדת בנייר אפייה מסדרים עוגיות בעזרת שתי כפיות. 

  3. מייבשים בתנור שחומם מראשל- 160 מעלות כ- 15 דקות. 

  4. מצננים ומגישים. שימו לב לחכות לצינון כשהן חמות הן מתפרקות. 

コメント


bottom of page