50 עוגיות קטנות
מה צריך?
150 גרם קמח כוסמין / קמח "כרגיל" ללא גלוטן
100 גרם סוכר
כפית אבקת אפיה
קורט מלח
170 גרם טחינה
2 כפות רסק תפוחים ללא תוספת סוכר
אבקת סוכר לגלגול
איך מכינים ?
בקערת מעבד מזון מעבדים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. מוסיפים
את הטחינה והרסק ומעבדים בכמה "פולסים" לקבלת בצק רך.
מצננים את הבצק כחצי שעה .
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
יוצרים כדורים קטנים בידיים רטובות ומגלגלים אותם באבקת סוכר. מסדרים על
תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של 2 ס"מ בין עוגייה לעוגייה.
אופים כ- 8-10 דקות )להיזהר לא לאפות יותר מידי(. מיד כשיוצא מהתנור הן
מעט מתפוררת ומתייצבות אחרי הקירור.
2 עוגיות : טוויסט מפנק יומי
Comments