top of page

עוגיות טחינה

50 עוגיות קטנות 



מה צריך? 

150 גרם קמח כוסמין / קמח "כרגיל" ללא גלוטן 

100 גרם סוכר 

כפית אבקת אפיה 

קורט מלח 

170 גרם טחינה 

2 כפות רסק תפוחים ללא תוספת סוכר 

 

אבקת סוכר לגלגול

 

איך מכינים ?

בקערת מעבד מזון מעבדים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. מוסיפים 

את הטחינה והרסק ומעבדים בכמה "פולסים" לקבלת בצק רך. 

מצננים את הבצק כחצי שעה . 

מחממים תנור ל- 180 מעלות. 

יוצרים כדורים קטנים בידיים רטובות ומגלגלים אותם באבקת סוכר. מסדרים על 

תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של 2 ס"מ בין עוגייה לעוגייה. 

אופים כ- 8-10 דקות )להיזהר לא לאפות יותר מידי(. מיד כשיוצא מהתנור הן 

מעט מתפוררת ומתייצבות אחרי הקירור. 

 

2 עוגיות : טוויסט מפנק יומי 

Comments


bottom of page