6 מנות
תבנית קוטר 22
איך מכינים?
2 יוגורט מועשר בחלבון
5 ביצים
2 גביע גבינה לבנה 5% שומן (250 גרם)
4 כפות קורנפלור
אינסטנט פודינג וניל סוויטנגו
3 כפות סוויטנגו
כפית תמצית וניל
איך מכינים?
מקציפים את הביצים לקצף יציב.
מערבבים בקערה - גבינות, יוגורטים ותמצית וניל ומקפלים לקצף הביצים.
מוסיפים את הקורנפלור, האינסטנט, הסוויטנגו ומקפלים לתערובת אחידה.
מעבירים את המלית לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל- 10 דקות ואז מורידים את החום ל- 160 מעלות עוד כ- 40-45 דקות.
מומלץ לצנן את העוגה בתנור עד התקררות.
כל מנה= מנת חלבון
Comments