2 מנות
מה צריך?
1/2 בצל אדום קטן-בינוני, פרוס דק
1/4 כוס מיץ לימון
כף שמן זית
1 כף ממתיק סווטאנגו
1 כפית גרידת לימון
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
2 סלקים מבושלים (אפשר משקית וואקום)
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
1/2 כוס נענע טחקצוצה דק
איך מכינים?
בקערה גדולה מניחים את הבצל האדום, מיץ הלימון, שמן הזית, הממתיק, גרידת הלימון, המלח והפלפל השחור. מערבבים יחד ונותנים לשבת במשך 30-45 דקות.
קוצצים את הסלקים לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה יחד עם הפטרוזיליה והנענע. מערבבים ומצננים ל- 15 דקות.
כל מנה : 1 מנת שומן פסח
Commentaires