מה צריך?
1 בצל
4 עגבניות
2 גמבה
1 פלפל חריף
4 שיני שום
כפית שמן זית
מלח
מיץ לימון סחוט
איך מכינים?
צולים בגריל את הריקות עד שהם חרוכים ומוכנים (אפשר בתנור בחום גובה, אפשר על גריל פחמים ואפשר במכשיר נינג'ה). כשהירקות חרוכים מקלפים מהם את הקליפה זהירות. מניחים את כל הירקות ביחד על קרש חיתוך ובעזרת סכין קוצצים אותם גס. מתבלים מלח , כפית שמן ולימון.
מגישים לצד מנת חלבון, כממרח בכריכים , כתוספת או אפילו כבסיס לשקשוקה או רוטב עגבניות לקציצות. מומלץ מראש להכין כמות כפולה או משולשת ולשמור במקרר לשימוש חוזר
הסלט חופשי
Comments