6 מנות
מה צריך?
3 מלפפונים גדולים
מלח גס
1.5 כפות חומץ בן יין
1 כפות רוטב סויה
1 כפית שמן שומשום
2 כפות ממתיק סוויטנגו
2 שיני שום טחון
לקישוט:
מעט עלי פטרוזיליה
כפית שמן צ'ילי (או כפית שמן זית וצי’לי יבש גרוס)
קמצוץ שומשום
איך מכינים?
חותכים את קצוות המלפפונים. מניחים על משטח עבודה שני שיפודים או שני מקלות צ’ופסטיקס. מניחים בין זוג מקלות מלפפון ובעזרת סכין פורסיםעד גובה המקלות (לא עד הסוף).. הפוך וחוזר חלילה.
מכניסים את המלפפונים לקערה מוסיפים את כל רכיבי הרוטב ומשרים את המלפפון ברוטב.
מעבירים לצלחת, הגשה ומפזרים מעל שומשום/ בוטנים, פטרוזיליה ותוספת שמן צ'ילי.
כל הסלט- מנת שומן פסח
Comentários