8 מנות
מה צריך ?
כרובית שלמה מפורקת לפרחים
בצל ירוק חתוך לטבעות
4 צנוניות חתוכות לעיגולים
2 גביעי יוגורט מועשר בחלבון 0% שומן
חצי כוס עלי נענע קצוצים
1 שן שום כתושה
מעט מלח גס
מעט צ'ילי יבש גרוס
מלח ,
מיץ מלימון סחוט
כפית שמן זית
איך מכינים ?
חולטים את הכרובית במים רותחים כ- 5 דקות לחצי בישול. מצננים.
בקערה מערבבים את הכרובית עם הבצל והצנוניות. מתבלים מלח, פלפל שחור , לימון וכפית שמן זית.
בקערית נפרדת מערבבים יוגורט עם נענע, שום, צ'ילי יבש גרוס ומלח.
מסדרים את היוגורט על צלחת הגשה ומעל מספרים את הכרוביות.
כל הסלט עם היורוט - 2 מנות חלבון
Comments