15 מנות
מה צריך?
1/2 כרוב קצוץ דק
2 מלפפונים חתוכים לקוביות
3 בצלים ירוקים קצוצים
לרוטב:
צרור עלי תרד
1 כוס עלי בזיליקום
4 שיני שום
4 כפות חומץ תפוחים
100 גרם שקדים פרוסים
חצי כוס מים
מלח, פלפל שחור
2 כפות גבינת פרמז'ן מגורדת- לגרסה טבעונית לא חובה
2 כפות שמן זית מדוללת במעט מים
איך מכינים?
קוצצים את כל רביעי הסלט ומסדרים בקערה. במעבד מזון מעבדים את כל רכיבי הרוטב חוץ משמן הזית למסה אחידה. מוסיפים את שמן הזית המדולל במעט מים בזילוף איטי תוך כדי עיבוד ליצירת איחוד. יוצקים את הרוטב על הסלטמערבבים ומגישים
כל מנה : 1 מנת שומן
Comments