מה צריך? 2 כוסות גרגרי חומוס מבושל (אפשר סנפרוסט/ שימורים / או להשרות ולבשל)
1 כף אבקת אפיה/סודה לשתייה + 4 כוסות מים
100 גרם טחינה גולמית.
איך מכינים?
מביאים לרתיחה את החומוס המבושל, המים והסודה לשתייה
(אחרי שהוא כבר מבושל מרתיחים שוב במים) מבשלים כ- 10 דקות לרתיחה טובה.
מעבירים את גרגרי החומוס למעבד מזון ומוסיפים את יתר החומרים.
מוסיפים כחצי כוס מים רותחים ממי הבישול של החומוס.
מעבדים לתערובת חלקה.
טועמים ומתקנים טעמים- עוד לימון או מלח או שום לפי הטעם.
במידת הצורך מוסיפים עוד ממי הבישול כדי לקבל חומוס חלק יותר.
1 כף = 1 מנת שומן
Comments