top of page

סלט חומוס


מה צריך? 2 כוסות גרגרי חומוס מבושל (אפשר סנפרוסט/ שימורים / או להשרות ולבשל)

1 כף אבקת אפיה/סודה לשתייה + 4 כוסות מים 

100 גרם טחינה גולמית. 


 איך מכינים? 

מביאים לרתיחה את החומוס המבושל, המים והסודה לשתייה 

(אחרי שהוא כבר מבושל מרתיחים שוב במים) מבשלים כ- 10 דקות לרתיחה טובה. 

מעבירים את גרגרי החומוס למעבד מזון ומוסיפים את יתר החומרים. 

מוסיפים כחצי כוס מים רותחים ממי הבישול של החומוס. 

מעבדים לתערובת חלקה. 

טועמים ומתקנים טעמים- עוד לימון או מלח או שום לפי הטעם. 

במידת הצורך מוסיפים עוד ממי הבישול כדי לקבל חומוס חלק יותר. 


1 כף = 1 מנת שומן 

Comments


bottom of page