2 מנות
כל מנה : 1 מנת חלבון, 0.5 פינוק
מה צריך?
שקית לקט ירקות קפואה
תרסיס שמן
מלח, פלפל שחור , שן שום כתושה
חבילת סינטה דק דק
2 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב צ'ילי ללא סוכר
איך מכינים?
מחממים מחבת מרססים בתרסיס שמן ומעבירים אליה את הסינטה.
צורבים ממש מספר שניות. מוציאים לצלחת. לאותה מחבת מוסיפים את הלקט שהכנו מראש או מכינים במקום מלקט קפוא
מפשירים תוך כדי הקפצה את הירקות- מתבלים במלח, פלפל שחור, מעט שום כתושכשהירקות מוכנים מחזירים את הבשר, מוסיפים רטבים ומגישים.
コメント