14 יחידות
מה צריך?
7 דפי עלי סיגר
50 גרם שבבי שוקולד צ’יפס
25 גרם שקדים פרוסים מולבנים
תרסיס שמן בטעם חמאהאבקת סוכר לקישוט- לא חובה
איך מכינים?
חוצים כל עלה סיגר לחצי. בקצה של כל יחידה שמים כמה יחידות שוקולד צ’יפס (כ 3-4 גרם) וכחצי כפית שקדים פרוסים. מגלגלים את עלה הסיגר לרול ומניחים בתבנית אפייה או בסיר טיגון ללא שמן חשמלי כשהפתח כלפי מטה , מרססים בתרסיס חמאה. אם מכינים בתנור- אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד שמזהיב. כ- 15 דקות או .בסיר טיגון ללא שמן ל- 10 דקות. מוציאים ומאבקים באבקת סוכר
Comments