top of page

סיגר שוקולד

14 יחידות


מה צריך? 

7 דפי עלי סיגר

50 גרם שבבי שוקולד צ’יפס

25 גרם שקדים פרוסים מולבנים

תרסיס שמן בטעם חמאהאבקת סוכר לקישוט- לא חובה


איך מכינים?

חוצים כל עלה סיגר לחצי. בקצה של כל יחידה שמים כמה יחידות שוקולד צ’יפס (כ 3-4 גרם) וכחצי כפית שקדים פרוסים. מגלגלים את עלה הסיגר לרול ומניחים בתבנית אפייה או בסיר טיגון ללא שמן חשמלי כשהפתח כלפי מטה , מרססים בתרסיס חמאה. אם מכינים בתנור- אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד שמזהיב. כ- 15 דקות או .בסיר טיגון ללא שמן  ל- 10 דקות. מוציאים ומאבקים באבקת סוכר


Comments


bottom of page