ל- 8 סיגרים
מה צריך?
8 עלי סיגר עגולים
בצל גדול קצוץ דק
2 בצל ירוק קצוצים דק
2 סלסלות פטריות שמפיניון של מרינה פטריות
2 שיני שום קלופות קצוצות של מרינה
חצי כוס כוסברה קצוצה
50 גרם שקדים טחונים דק (קמח שקדים)
כף טחינה גולמית
כף עלי תימין של מרינה
מלח, פלפל, מעט כמון
תרסיס שמן
איך מכינים?
במחבת גדולה מאדים את הבצלים בתרסיס שמן עד שהם שקופים, מוסיפים את הפטריות ומאדים עד שהן מוכנות, מוסיפים את עשבי התיבול והשום מתבלים ומצנניםמעבירים את התערובת לקערה, מוסיפים את השקדים הטחונים והטחינה ומערבבים למסה אחידה. טועמים ומתקנים תיבולמניחים עלה סיגר על משטח עבודה. מניחים בקצה כף מהמלית ומגלגלים לסיגר (כמו בלינצ'ס). חוזרים על הפעולה עם כל העלים.
מסדרים את הסיגרים בתבנית של הסיר החשמלי לטיגון ללא השמן או בתבנית אפייה לתנור, מרססים בתרסיס שמן ואופים כ- 15 דקות עד שזהוב ופריך.
מגישים חם עם טחינה, סלט או מלא ירקות טריים.
בתיאבון!!!
Commentaires