4 מנות.
פורסים כרובית לפרוסות בעובי 2 אצבעות.
מסדרים בתבנית על נייר אפייה. מרססים בתרסיס שמן ומכניסים לתנור לרבע שעה.בינתיים מכינים רוטב עגבניות ותרד:בתבנית מאדים 2 שיני שום קצוצות, מוסיפים 3-4 עגבניות חתוכות דק ומאדים ביחד. מתבלים במלח, פלפל שחור ומעט פפריקה מתוקה. כשהרוטב מוכן מוסיפים צרור עלי תרד וכף שמנת לבישול להסמכה, מבשלים עוד 2 דקות.
מוציאים את הכרובית מהתנור ועל כל פלח מסדרים 1-2 כפות גדושות מהרוטב. מעל הכל מפזרים באופן שוווה 100 גרם גבינה בולגרית 5% שומן ו- 2 אצבעות גבינת מוצרלה שמפוררים על כל הפלחים (לחלק את הגבינות בין 4 הפלחים).
מחזירים לתנור גריל עד שהגבינות נמסות.
בתיאבון.
コメント